Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Activiteiten

Wekelijkse agenda

U bent van harte uitgenodigd om bij ons de mis te vieren. Op doordeweekse dagen start de mis om 8.30 uur, op zaterdag en zondag om 9.00 uur. Na afloop van de mis op zondag bent u van harte welkom om met ons koffie te drinken in het witte huis.


zondag 27
mei
14.00 uur
Maria meimaand concert
Mei is Maria-maand. Daarom is er ook dit jaar weer het Maria meimaand concert, op zondag 27 mei, vanaf 14.00 uur, in de tuin van het klooster van de zusters Karme­lie­tes­sen. Het RK St. Jozef koor zal dit concert voor Maria verzorgen. Toegang is gratis.


vrijdag 01
jun
17.00 uur
Meeleefweekend
Vrijdag 1 t/m zondag 3 juni
Als zusters Karme­lie­tes­sen van het Goddelijk Hart van Jezus hechten we veel waarde aan de maand Juni. Deze maand is toegewijd aan het Heilig Hart van Jezus. Aan het begin van deze maand is er weer een meeleef­weekend voor jonge vrouwen die nadenken over roeping.


maandag 04
jun
8.30 uur
Kloosterdag
Is een weekend je te lang of wil je graag eens een doordeweekse dag met de zusters meeleven? Dat kan ook. Vanaf februari is elke eerste maandag van de maand een klooster-dag.


zaterdag 14
jul
14.00 uur
Scapulierfeest
Zaterdag 14 juli - 14.00 uur - Bezinningshuis Regina Carmeli, Sittard
Op zaterdag 14 juli 2018 van 14.00 tot 17.00 uur vieren we het Scapulierfeest in Bezinningshuis Regina Carmeli te Sittard. We vieren het feest van Onze Lieve Vrouw van de Berg Karmel met Meditatie, Scapulieroplegging en Vespers.