Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Activiteiten

Wekelijkse agenda

U bent van harte uitgenodigd om bij ons de mis te vieren. Op doordeweekse dagen start de mis om 8.30 uur, op zaterdag en zondag om 9.00 uur. Na afloop van de mis op zondag bent u van harte welkom om met ons koffie te drinken in het witte huis.


vrijdag 23
mrt
16.00 uur
Zinloos lijden?
In het weekend van Palm­zondag organiseren we weer een meeleef­weekend met het thema “zinloos lijden?”. Jezus komt Jeruzalem binnen op een muildier. Hij wordt binnengehaald als een koning, maar Hij weet dat Hij zal moeten lijden. Maar is dit zinloos? Hoe kunnen wij ons lijden een plaats geven in ons leven? Hoe gaat dat eigenlijk in het religieus leven?


maandag 02
apr
8.30 uur
Kloosterdag
Is een weekend je te lang of wil je graag eens een doordeweekse dag met de zusters meeleven? Dat kan ook. Vanaf februari is elke eerste maandag van de maand een klooster-dag.


vrijdag 01
jun
17.00 uur
Roepingenweekend
Tot en met de zomer hebben we weer verschillende meeleef-weekenden. Denk je na over roeping, wil je graag eens een weekend meeleven met de zusters? Ben je tussen 18 - 35 jaar? Voel je welkom.


zaterdag 14
jul
14.00 uur
Scapulierfeest
Zaterdag 14 juli - 14.00 uur - Bezinningshuis Regina Carmeli, Sittard
Op zaterdag 14 juli 2018 van 14.00 tot 17.00 uur vieren we het Scapulierfeest in Bezinningshuis Regina Carmeli te Sittard. We vieren het feest van Onze Lieve Vrouw van de Berg Karmel met Meditatie, Scapulieroplegging en Vespers.