Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

De meest actuele nieuwsberichten van zorghotel Casa Carmeli:

Beschikbare appartementen
gepubliceerd: donderdag, 1 maart 2018
In een tijd dat bejaardenhuizen hun deuren sluiten en ouderen langer thuis moeten blijven wonen, hebben de zusters Karme­lie­tes­sen in Vogelenzang een woon- en ‘thuis-zorg’-voor­zie­ning voor ouderen gestart. In dit mooie complex zijn nog een aantal appartementen vrij.


Zaterdagmiddag borrel Fotoreportage
gepubliceerd: dinsdag, 20 februari 2018
Door omstandigheden was de groep iets kleiner dan anders, maar het was niet minder gezellig! De zaterdag­middag borrel was ook deze keer weer een succes. Buiten scheen de zon en dat was heerlijk in de serre: de lente komt eraan!


Zalig Kerstmis en Gezegend Nieuwjaar Fotoreportage
gepubliceerd: vrijdag, 29 december 2017
Door alle drukte rond Kerstmis hebben we verzuimd onze kerstwens op de site te zetten. Van harte wensen wij iedereen een Zalig Kerstmis en Gezegend Nieuwjaar toe!


Gezellige Sinterklaasbijeenkomst Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 6 december 2017
Een wel heel speciale sinterklaas­bijeen­komst aangeboden door het personeel: Oda, Willem, Marja en Lenie. Met een prachtige surprise voor de zusters, gemaakt door mevrouw De Haan en een ‘canon’ gemaakt door Pastoor Tuijn. Dat werd gezamenlijk gezongen met pianobegeleiding van mevrouw Nobel.


Kruispunt: Het geheim van Casa Carmeli
Aflevering KRO Kruispunt over ons zorghotel
gepubliceerd: zondag, 13 november 2016
‘Op je oude dag naar het klooster.’ Het kan in het dorp Vogelenzang waar de nieuwe bewoners in de watten worden gelegd door de jonge nonnen. In Kruispunt de missie van moeder-overste Elvira Maria. Ze houdt haar klooster overeind met een miljoenenproject én ze weet jonge vrouwen aan zich te binden die hun leven in het klooster willen doorbrengen.
ma, 15 aug 2016Zorghotel ingezegend Fotoreportage
vr, 24 jun 2016Sleutels uitgereikt aan de nieuwe bewoners!
vr, 20 mei 2016Met de ouderen naar de Keukenhof
 
meer berichten vindt u in het archief