Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Menu Zorghotel

Zorgappartementen Casa Carmeli

In een tijd dat bejaardenhuizen hun deuren sluiten en ouderen langer thuis moeten blijven wonen, hebben de zusters Karme­lie­tes­sen in Vogelenzang een woon- en ‘thuis-zorg’-voorziening voor ouderen gestart in hun klooster in Vogelenzang, het huidige Casa Carmeli.

De zusters bieden hier huur-appartementen aan voor ouderen. Zij wonen zo veel mogelijk zelfstandig. De thuiszorg komt langs bij de bewoners die dit nodig hebben, en verder zijn de zusters in de buurt om een oogje in het zeil te houden, en te ondersteunen in de mantelzorg. Op deze manier willen zij ouderen een plaats bieden waar zij zelfstandig in een beschermde omgeving kunnen wonen. Daarnaast is er gelegenheid om dagelijks met de zusters de mis te vieren in de kloosterkapel.

Op dit moment zijn er nog appartementen vrij. Deze appartementen zijn ongeveer 50 m² groot. Zij beschikken over een woonkamer, slaapkamer, badkamer en inloop kast. De huurprijs ligt rond de € 1600,-. Hierbij is gas/water/licht, gemeentelijke belastingen, alarmsysteem, schoonmaak van de algemene ruimtes e.d. ingesloten. De appartementen zijn zowel beschikbaar voor alleenstaanden als voor echtparen.

Informatie

Wilt u meer informatie?


Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.