Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Menu Zorghotel

De meest actuele nieuwsberichten van zorghotel Casa Carmeli:

Zalig Kerstmis en Gezegend Nieuwjaar Fotoreportage
gepubliceerd: vrijdag, 29 december 2017
Door alle drukte rond Kerstmis hebben we verzuimd onze kerstwens op de site te zetten. Van harte wensen wij iedereen een Zalig Kerstmis en Gezegend Nieuwjaar toe!


Gezellige Sinterklaasbijeenkomst Fotoreportage
gepubliceerd: woensdag, 6 december 2017
Een wel heel speciale sinterklaas­bijeen­komst aangeboden door het personeel: Oda, Willem, Marja en Lenie. Met een prachtige surprise voor de zusters, gemaakt door mevrouw De Haan en een ‘canon’ gemaakt door Pastoor Tuijn. Dat werd gezamenlijk gezongen met pianobegeleiding van mevrouw Nobel.


Kruispunt: Het geheim van Casa Carmeli
Aflevering KRO Kruispunt over ons zorghotel
gepubliceerd: zondag, 13 november 2016
‘Op je oude dag naar het klooster.’ Het kan in het dorp Vogelenzang waar de nieuwe bewoners in de watten worden gelegd door de jonge nonnen. In Kruispunt de missie van moeder-overste Elvira Maria. Ze houdt haar klooster overeind met een miljoenenproject én ze weet jonge vrouwen aan zich te binden die hun leven in het klooster willen doorbrengen.


Zorghotel ingezegend Fotoreportage
gepubliceerd: maandag, 15 augustus 2016
Op het feest van Maria ten hemelopneming, 15 augustus, is ons zorghotel ingezegend. Mgr. Hendriks celebeerde de hoogmis waarna aansluitend het zorghotel werd ingezegend. Het was een mooie dag, met veel blijde gezichten. We hopen dat het voor de bewoners een klein stukje hemel op aarde mag zijn, en dat we veel ouderen iets moois kunnen bieden.


Sleutels uitgereikt aan de nieuwe bewoners!
gepubliceerd: vrijdag, 24 juni 2016
Op 24 juni zijn bij een officiele bewoners­bijeen­komst de sleutels aan de toekomstige bewoners van het zorghotel uitgereikt. In het zorghotel wordt hard gewerkt om de laatste zaken af te werken, vanaf 1 juli is het hele gebouw zo goed als klaar.
vr, 20 mei 2016Met de ouderen naar de Keukenhof
 
meer berichten vindt u in het archief