Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Gasten

Bent u op zoek naar een beetje rust? Wilt u eens de sfeer proeven van een klooster? Of wilt u gewoon eens logeren in een bosrijke omge­ving vlak bij de duinen? De zusters ont­van­gen u graag!

Op ons klooster­com­plex hebben we een aantal gasten­ka­mers die open staan voor gasten die graag eens bij ons willen ver­blij­ven. We be­schik­ken over een aantal ver­schil­lende kamers en over complete ap­par­te­menten. Kijkt u hier voor de beschik­baar­heid en om te boeken. U kunt ons na­tuur­lijk ook recht­streeks bellen of e-mailen. Voor gasten han­te­ren we een maximum van 14 dagen.

Kamers zijn inclusief ontbijt en de ap­par­te­menten be­schik­ken zelf over een kichenette. Wil u graag alle maaltij­den in ons gas­ten­huis nut­tigen, of wilt heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op.

 

Tot snel!

Dagin­de­ling

Tijdens ons verblijf kunt u meedoen met onze Eucha­ris­tie­vie­ring en gebedstij­den. Kijk voor een over­zicht op onze pagina Gebedstij­den:

Er zijn eventueel boeken aanwe­zig voor het getij­den­ge­bed. Dit is soms wel wat geblader om tij­dens het bid­den de jusite pagina's te kunnen vin­den. Voor de smart-phone gebruikers is er ook de getij­den­ge­bed app.
Google Play
iTunes