Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Gasten

Bent u op zoek naar een beetje rust? Wilt u eens de sfeer proeven van een klooster? Of wilt u gewoon eens logeren in een bosrijke omgeving vlak bij de duinen? De zusters ontvangen u graag!

Op ons kloostercomplex hebben we een aantal gastenkamers die open staan voor gasten die graag eens bij ons willen verblijven. We beschikken over een aantal verschillende kamers en over complete appartementen. Kijkt u hier voor de beschikbaarheid en om te boeken. U kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks bellen of e-mailen. Voor gasten hanteren we een maximum van 14 dagen.

Kamers zijn inclusief ontbijt en de appartementen beschikken zelf over een kichenette. Wil u graag alle maaltijden in ons gastenhuis nuttigen, of wilt heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op.

 

Tot snel!

Dagindeling

Tijdens ons verblijf kunt u meedoen met onze Eucha­ris­tie­vie­ring en gebedstijden. Kijk voor een overzicht op onze pagina Gebedstijden:

Er zijn eventueel boeken aanwezig voor het getijdengebed. Dit is soms wel wat geblader om tijdens het bidden de jusite pagina's te kunnen vinden. Voor de smart-phone gebruikers is er ook de getijdengebed app.
Google Play
iTunes