Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Wat wil God van mij?

God heeft voor iedereen een plan. Het is soms lastig erachter te komen wat Zijn plan is voor jou. Wij helpen je graag om jouw roeping te vinden en de juiste levenskeuze te maken. Veel mensen denken bij roeping gelijk aan het priester­schap of het religieuze leven, maar het huwelijk is ook een echte roeping.

Wil je meer informatie over een van deze roepingen? Onder Links hebben wij een aantal bronnen verzameld die je verder kunnen helpen of informeren.

Even voorstellen

Wij zijn de Karme­lie­tes­sen van het Goddelijk Hart van Jezus. Onze congregatie heeft vanaf het begin van het ontstaan mensen dichter bij Christus willen brengen. Een roeping - de keuze van de levensstaat - is een soms een moeilijke weg, maar zal je uiteindelijk het grootste en diepste geluk schenken.

Het digitale verlengstuk van ons apostolaat

Met deze website willen wij zoekende mensen helpen de weg naar hun roeping te vinden. Wij wonen en bidden in het klooster Casa Carmeli te Vogelenzang. Roepingen.nl is het digitale apostolaat van onze orde en is een verlengstuk van onze apostolistische werkzaamheden.

Wil je meer weten over de Karme­lie­tes­sen van het Goddelijk Hart van Jezus? Meer over de Karmel en ons klooster lees je op deze website.

Praat mee, stel een vraag of deel ideeën via mail, word vrienden via Facebook, bekijk website- en literatuurtips voor meer informatie of maak een afspraak voor persoonlijke begeleiding. Je kunt ook één van de activiteiten bezoeken om kennis te maken met onze manier van leven. Voel je welkom!

Zuster Elvira Maria

Ik luister naar je

Welkom op onze website. Mijn naam is Zuster Elvira Maria, ook wel bekend als de “cybernon”. Ik begeleid je graag in de zoektocht naar jouw roeping. Word mijn vriend op Facebook. Heb je geen Facebook of wil je gewoon persoonlijk contact? Maak dan een afspraak.

Activiteiten

Activiteiten

Neem deel aan activiteiten om jouw beeld van roepingen te verrijken. De Karme­lie­tes­sen van het Goddelijk Hart van Jezus hebben het hele jaar door diverse activiteiten en vieringen die je kunt bij­wonen. Wij delen graag onze manier van leven en onze rituelen met een ieder die daar interesse in heeft.

Vragen

Stel je vraag

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen of om ons te bellen? Maak dan gebruik van de mail. Wij beantwoorden graag al jouw vragen online. Zo krijg je de mogelijkheid om met ons van gedachte te wisselen en kennis te nemen van de vragen en ideeën van anderen.