Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Menu Zorghotel

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Er zijn bij onze zorg-appartementen nog een aantal appartementen beschikbaar. Hier onder vindt u een beschrijving van deze appartementen inclusief plattegrond.

Heeft u interesse in een van onze appartementen, of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.

Appartement 2

Appartement 2

Appartement 2 bevindt zich op de begane grond op nog geen 10 meter afstand van de voordeur en de postbussen. De woonkamer is gelegen aan de zijde van het terras en binnentuin waar u met uw ochtendkrant kunt genieten van zonnetje tot een uur of 12 zodat het appartement koel blijft in de middag.

 


Appartement 10

Appartement 10

Appartement 10 ligt op de hoek van het gebouw waardoor dit appartement een ruimere slaapkamer heeft. De slaapkamer kijkt uit op het kloosterterrein en het witte huis, en de woonkamer ligt aan de boskant. Het is een mooi appartement dat door de hoekligging ‘een beetje van beide’ heeft wat uitzicht betreft. De slaapkamer heeft meerdere ramen, waardoor het heerlijk licht is. Het is een rustige locatie, vlakbij de zij-ingang van het complex.


Kom anders gewoon even langs

Ook als u eens wilt komen rondkijken en kennismaken, bent u van harte welkom.
Maak wel even van tevoren een afspraak zodat we tijd hebben om u te ontvangen.