Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Zalig Pasen!

Opbrengst vastenactie

gepubliceerd: zaterdag, 20 april 2019

Namens de zusters Karme­lie­tes­sen van het Goddelijk Hart van Jezus te Vogelenzang wensen we u allen een zalig Pasen toe!

De Heer is verrezen! Jubelt en juicht voor Hem die leven geeft!

Daarnaast willen we iedereen heel hartelijk bedanken voor de bijdragen aan onze vastenactie. Onze zusters in Venezuela hebben een moeilijke tijd achter de rug gehad tijdens lange stroomuitval. Omdat al het eten bedierf werden winkels geplunderd. De zusters durften lange tijd hun huis niet uit.

Op dit moment doet de stroom het weer, en is er iets meer rust in het land, hoewel de situatie natuurlijk nog steeds erg moeilijk is.

Het verheugd ons te melden dat er met deze vastenactie in totaal € 1.891,65 is opgehaald voor onze zuster in Venezuela. Hiervoor onze grote dank! Het meer en deel van dit geld is op dit moment zelfs al bij de zusters. Hiervan zijn ze bezig een put te graven om in eigen drinkwater te kunnen voorzien. Het stromend water is namelijk afgesloten en al het water moet in flessen gekocht worden. Daarnaast zijn er ook plannen om zonnepanelen te installeren om voortaan eigen stroom op te kunnen wekken.

Het is erg mooi om te zien hoe iedereen met onze zusters mee leeft. We zijn een grote familie en zo mogen we elkaar ondersteunen. 

Nogmaals hartelijk dank!