Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Nieuwe website gelanceerd

gepubliceerd: vrijdag, 8 december 2017
Nieuwe website gelanceerd
Ook geschikt voor smartphone en tablet
Ook geschikt voor smartphone en tablet

Na de feestelijke Eucha­ris­tie­vie­ring waarin de zusters hun geloften hebben vernieuwd, heeft Mgr. Hendriks met een symbolische druk op de knop onze nieuwe website gelanceerd.

De Zusters Karme­lie­tes­sen van het Goddelijk Hart van Jezus zijn al vanaf 2001 te vinden op het wereldwijde web. In de loop van de jaren is de website meerdere malen vernieuwd (zie ook de ‘fotoserie’ onderaan dit bericht). De afgelopen maanden is er door enkele zusters en Wim Koopman / iMoose hard gewerkt aan een nieuwe website. Met een symbolische druk op de knop heeft Mgr. Hendriks vrijdag 8 december 2017 onze nieuwe site gelanceerd.

Drie delen

De website bestaat eigenlijk uit drie delen die naadloos in elkaar opgaan. De website geeft informatie over onze congregatie in het algemeen en ons klooster in Vogelenzang in het bijzonder. Daarnaast bevat de site een ‘vleugel’ over roeping waar geïnteresseerden terecht kunnen met vragen over hun roeping en informatie over (bijna) alle kloosters in Nederland en hun roeping­activiteiten. Bovendien is een aparte vleugel opgezet over Zorghotel Casa Carmeli bij ons klooster waar de zusters mantelzorg verlenen. De website is bereikbaar via drie domeinnamen:

Uitgelicht

We kunnen nu natuurlijk moeilijk de gehele inhoud van de website vermelden, maar we willen graag een aantal pagina’s uitlichten:

tags: websiteHendriksiMoose

Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.