Algemeen Nut Beogende Instelling

Onze con­gre­ga­tie is er­kend als ANBI waar­door giften af­trek­baar zijn van de be­las­ting.

Menu Zorghotel

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Er zijn bij onze zorg-ap­par­te­menten nog een aantal ap­par­te­menten be­schik­baar. Hier onder vindt u een beschrij­ving van deze ap­par­te­menten inclusief platte­grond.

Heeft u in­te­res­se in een van onze ap­par­te­menten, of wilt u vrij­blij­vend meer in­for­ma­tie? Neemt u gerust contact met ons op.

Appartement 2

Ap­par­te­ment 2

Ap­par­te­ment 2 bevindt zich op de begane grond op nog geen 10 meter afstand van de voordeur en de postbussen. De woon­ka­mer is gelegen aan de zijde van het terras en binnentuin waar u met uw ochtend­krant kunt genieten van zonnetje tot een uur of 12 zodat het ap­par­te­ment koel blijft in de mid­dag.

 


Appartement 10

Ap­par­te­ment 10

Ap­par­te­ment 10 ligt op de hoek van het gebouw waardoor dit ap­par­te­ment een ruimere slaap­ka­mer heeft. De slaap­ka­mer kijkt uit op het klooster­ter­rein en het witte huis, en de woon­ka­mer ligt aan de bos­kant. Het is een mooi ap­par­te­ment dat door de hoeklig­ging ‘een beetje van beide’ heeft wat uit­zicht betreft. De slaap­ka­mer heeft meerdere ramen, waardoor het heer­lijk licht is. Het is een rus­tige locatie, vlakbij de zij-ingang van het complex.


Kom anders gewoon even langs

Ook als u eens wilt komen rondkijken en kennis­ma­ken, bent u van harte welkom.
Maak wel even van tevoren een afspraak zodat we tijd hebben om u te ont­van­gen.